gekleurde kranen

Met de opkomst van de gekleurde kranen is er een mooie trend ontstaan om je interieur te voorzien van bijzondere accenten. Deze kranen maken je inrichting helemaal compleet. De kleurtinten die terug komen in je badkamer of toilet kun je hierdoor ook makkelijk laten terug komen in de kranen die worden gebruikt in deze ruimtes. Hierdoor haal je nog meer beleving in huis.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan snel een afspraak in een van onze showrooms door hier te klikken.

Welke kleur?

Waar er vroeg vooral werd gekeken naar de tegels of het ontwerp van een badmeubel, wordt er tegenwoordig meer gekeken naar het brede assortiment gekleurde kranen. Een goed voorbeeld hiervan is een zwarte kraan die mooi afsteekt tegen witten/lichte tegels. Verder zijn ook bronskleurige kranen steeds meer te vinden in de Nederlandse badkamers. Deze zorgen namelijk voor een speelse en industriële look, zeker als deze worden gebruikt in combinatie met een bruine tint tegels. Logus heeft een groot assortiment gekleurde kranen, denk hierbij aan de eerder genoemde zwarten en bronzen kranen, maar wij hebben onder andere ook goud-, rosé- en witkleurige kranen. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze zodat er ook in jouw nieuwe badkamer een echte wauw factor ontstaat.

gekleurde kranen