Sunshower

De badkamer is in huis de plek om voor jezelf te zorgen, tot jezelf te komen, te ontspannen en te rusten. Daarom is het belangrijk om naast comfort en welzijn in de badkamer functies te integreren die bijdragen aan een gezondere levensstijl. Denk hierbij ook aan de weldaad van zonlicht en hoewel te veel zon licht schadelijk kan zijn, is te weinig zonlicht ook ongezond. We hebben zonlicht nodig voor de aanmaak van vitaminde D, dit is weer belangrijk voor ons algehele welzijn en welbevinden. Met een Sunshower haal je de complete wellness-ervaring in je eigen huis. Een Sunshower straalt namelijk directe infraroodwarmte en/of veilig uv-licht uit. Waardoor je ook in de donkere wintermaanden voldoende vitamine D binnen krijgt. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan snel een afspraak in een van onze showrooms door hier te klikken.

Vitamine D 

De Sunshower brengt je de kracht van zonlicht in jouw eigen badkamer. Zet de Sunshower aan tijdens jouw dagelijkse doucheritueel. Zo zorg je ervoor dat met tien minuten veilig gedoseerd uv-licht je een optimaal vitamine D niveau binnen krijgt en dat het hele jaar door behoudt. Tegelijkertijd verhoogt je energie en krijg je een gezonde tint. Sunshower is ontwikkeld in samenwerking met TU Delft en medische specialisten van LUMC en VUMC. Daarnaast wordt veilig gedoseerd uv-licht aanbevolen door dermatologen.

Start de dag ontspannen

Infrarood zorgt voor he verminderen van rug- en nekpijn, het verlichten van reumatische klachten, sneller herstel bij spierpijn en stijfheid en een snellere bloedcirculatie. Met een Sunshower breng je de kracht van infrarood in je eigen douche. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Laar je dan informeren in een van onze vestigingen. 

Sunshower

Terneuzen |Vlissingen |Bergen op Zoom