De Grohe Sensia Arena douche wc is de nieuwste vorm van persoonlijke hygiëne en comfort. Deze douche wc reinigt door warm water te gebruiken in plaats van toiletpapier.  Dit voelt zachter aan en is hygiënischer. Dit is ook de hoofdreden dat meer mensen kiezen voor een wc met ingebouwde douche functie.  De Wc is uitgerust met een dubbele douche-armen. Een voor de standaard douche en een voor de ladyshower. Deze garanderen hygiëne en comfort en zijn perfect gepositioneerd zodat ze passen bij jouw wensen. De ladyshower is een aparte douche-arm met een andere hoek en een zachter en breder straalpatroon om het intieme gebied van dames te reinigen. De strandaardstraal heeft een instelbare douche-arm voor nauwkeurige en ultieme reiniging.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan snel een afspraak in een van onze showrooms door hier te klikken of download de brochure door hier te klikken

 

 

Terneuzen |Vlissingen |Bergen op Zoom