Met een Quooker-kraan in huis, gaat alles sneller. Je hoeft nooit te wachten tot het water kookt. Je vult je pan met kokend water, doet je groenten erin en zet het op het vuur. Een kop thee zetten is een kwestie van seconden. En wat dacht je van het gesjouw met flessen mineraalwater? Dat is voorgoed voorbij, als je een Quooker CUBE koppelt aan je Quooker. Daarmee haal je naast koud, warm en kokend óók koel bruisend en gefilterd water uit je kraan. Makkelijk, snel én beter voor het milieu. Anno 1970 was het een even simpel als revolutionair idee van Henri Peteri, de uitvinder van de kokendwaterkraan. Vandaag de dag is zijn uitvinding al bijna niet meer weg te denken uit de keuken. Wereldwijd genieten Quooker-gebruikers van het gemak van direct kokend water uit de kraan. En, sinds de introductie van de Quooker CUBE, ook van koel bruisend en gefilterd water uit diezelfde kraan. Een Quooker-kraan is makkelijk te bedienen, zeer veilig in gebruik en bespaart je tijd, water, ruimte op het aanrecht en energie. Want dankzij de revolutionaire techniek in het reservoir is het systeem ook nog eens bijzonder zuinig. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan snel een afspraak in een van onze showrooms door hier te klikken. Of bekijk de brochure van Quooker door hier te klikken.

 Inmiddels zijn er meer kranen op de markt die kokend en/of koel bruisend en gefilterd water geven. Waarom toch voor het origineel kiezen? Omdat een echte Quooker:

  • Alles uit dezelfde kraan kan geven: warm, koud, en kokend, en in combinatie met de CUBE ook koel bruisend en gefilterd water
  • Echt kokend water (dus 100°C) geeft
  • Gefilterd water geeft minder energie verbruikt (energielabel A voor COMBI en COMBI+)
  • Veiliger is in gebruik
  • Een veel compacter reservoir heeft langer meegaat, doordat het reservoir open kan en daardoor nu en dan schoongespoeld kan worden
  • Ook aangesloten kan worden op de warmwaterleiding.

 

Quooker

 

Terneuzen |Vlissingen |Bergen op Zoom 

  •