valentijn-actie-bouwcenter-klantenpas

Wie gun jij een mooi geschenk?

Kies een mooi cadeau voor je geliefde en ruil ze in met je spaarpunten.

Het is bijna Valentijn, en dat betekent dat je -buitenom alle dagen in het jaar- je geliefde extra in de watten legt. Omdat we weten dat het niet altijd makkelijk is om een geschikt geschenkje te vinden, hebben we met jullie meegedacht. Er zijn een aantal extra klantenpascadeaus toegevoegd, speciaal voor Valentijnsdag. Wees er maar zeker van dat jouw partner enorm verrast zal zijn met één van deze geschenken! Kies wat leuks uit en ruil ze in voor jouw klantenpaspunten, dan zorgen wij ervoor dat het voor je klaarligt. 

Klik snel hier om iets moois uit te kiezen!

Cadeaus kunnen bij jouw Bouwcenter worden afgehaald. Voor de bestellingen voor Valentijnsdag is het volgende aan te raden: bestel de cadeaus voor 7 februari 2022, 15:00. Dit is nodig i.v.m. levertijden. Als het gewenste cadeau niet voorradig is, wordt een gelijkwaardig product geleverd. OP=OP. 

 

 

Terneuzen | Oostburg | Vlissingen | Goes | Bergen op Zoom | Roosendaal | Zwijndrecht | Rotterdam | Verlegh Breda Koolschijn