subisidies-in-2022
subsidies-in-2022

Subsidies in 2022

Anno 2022 is het telkens belangrijker om duurzaam te werk te gaan. Zowel als professioneel vlak als op persoonlijk vlak. Daarom kan je voor verschillende projecten en verbouwingen subsidies aanvragen. Het is professioneel om je klanten te kunnen informeren over de subsidies waar ze mogelijk recht op hebben. Heb jij werkzaamheden die te maken hebben met het verduurzamen van een pand? Dan heeft je klant mogelijk recht op de volgende subsidies in 2022 voor zonneboilers, isolatiematerialen en zonnepanelen. 

Zorg ervoor dat je hierover goed geïnformeerd bent, deze bedragen en voorwaarden worden ieder jaar weer gewijzigd. Op de website van de Rijksoverheid is precies te vinden op welke subsidies je klant beroep kan doen én aan welke voorwaarden ze hiervoor moeten voldoen. Zo zijn de renovatie/bouwkosten wat te drukken en geeft het net dat zetje op de verbouwingen toch aan te pakken. 

Ben je benieuwd voor welke materialen je een subsidie kan krijgen? Dan kan je in dit document een aantal productgroepen en het subsidiebedrag raadplegen. Een groot aanbod van deze materialen zijn te verkrijgen in onze bouwshops.

 

Terneuzen | Oostburg | Vlissingen | Goes | Bergen op Zoom | Roosendaal | Zwijndrecht | Rotterdam | Verlegh Breda Koolschijn