25 sep 2023

Op zaterdag 7 oktober is het weer Othene Woondag. Na het grote succes van afgelopen jaar, vindt het evenement wederom weer plaats in onze showroom van Logus-De Hoop Terneuzen. Iedereen is van harte welkom! Deze Woondag draait om álle woondromen, zoals een nieuwe keuken, badkamer, interieur en meer.

Informatie woningaanbod Othene Zuid
Interesse in nieuwbouw? Tijdens de Othene Woondag ontdekt u alles over het huidige woningaanbod van Othene Zuid. Bijvoorbeeld over het nieuwste project Strandplevier. Maar ook over de woningen van de projecten iQubeStrandbroeders en Vinkentouw, waarvan de bouw in volle gang is, valt alles te ontdekken. Ditzelfde geldt uiteraard voor de levensloopbestendige woningen van het wooneiland Frisiusschans én de vrije kavels van Kokmeeuw. Kijk tekeningen in, bekijk sfeerimpressies en stel al uw vragen aan Smolders Makelaars en projectontwikkelaar AM Zeeland.

Maar er is meer…

De meest mooie keukens, badkamers of tegels bekijken… Ontdekken of nieuwbouw iets voor u is… Het kan allemaal tijdens deze inspirerende Woondag!

Waar en wanneer?
Zaterdag 7 oktober van 10.00 tot 15.00 uur.
Showroom Logus-De Hoop, Kennedylaan 32, Terneuzen.