05 dec 2023

 

Bouwcenter Logus-De Hoop heeft vorig jaar september de naamsverandering van verschillende vestigingen bekendgemaakt. Onder de slogan “Een nieuwe naam maar toch vertrouwd!” gaat vanaf 5 december ook de vestiging Bouwcenter Koolschijn verder onder de naam Bouwcenter Logus-De Hoop.

In het licht van de toenemende concurrentie in de bouwbranche, vooral in Zuid-Holland, erkent Bouwcenter Koolschijn het belang van een eenduidige en krachtige familienaam. In lijn met haar tien zusterondernemingen gevestigd in Zuidwest-Nederland, gaat Bouwcenter Koolschijn voortaan door het leven als Bouwcenter Logus-De Hoop. Een stap waarmee de bouwmaterialentak van De Hoop Terneuzen de steeds groter wordende concurrentie verder aangaat. Een mooie ontwikkeling, aangezien Bouwcenter Koolschijn al vanaf 2019 onderdeel is van De Hoop Terneuzen.

Door intensieve communicatie onder de naam Bouwcenter Logus-De Hoop kan de bouwmaterialentak van De Hoop Terneuzen een consistente merkbeleving creëren. Samen met de vernieuwde uitstraling moet de nieuwe naam van Bouwcenter Koolschijn gaan zorgen voor een duidelijkere positionering van het bedrijf en de connectie tussen de zusterondernemingen in Rotterdam-Noord, Rotterdam-Zuid en Zwijndrecht verstevigen. Daarmee kan er met dezelfde kwaliteit en met hoogwaardige producten en diensten gebouwd worden aan nieuwe klantrelaties en het versterken van de relatie met bestaande klanten. De nieuwe huisstijl wordt de komende tijd stapsgewijs uitgerold.

Manuel van Mieghem, directeur van Bouwcenter Logus-De Hoop, benadrukt: “Een mooie ontwikkeling binnen het concern De Hoop Terneuzen. In wezen verandert er niet veel. We blijven hetzelfde bedrijf, met dezelfde hoogwaardige producten en diensten, en dezelfde toegewijde mensen. De nieuwe naam verbindt Koolschijn met de overige vestigingen, waardoor we samen nóg sterker staan.”

De Hoop Terneuzen is een Zeeuws-Vlaams familiebedrijf met meer dan 45 dochterondernemingen dat al meer dan 110 jaar bestaat. Een bedrijvengroep waar zekerheid ligt voor de klant door de solide financiële basis. De Hoop Terneuzen is leverancier en producent van bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw.