Tuin 2024: dé buitencatalogus

Van tuin tot erf tot bedrijventerrein; bij Logus-De Hoop vind je alles om snel en vakkundig aan de slag te gaan. In de Bouwcenter Tuincatalogus 2024 vind je ons actuele assortiment terug. In de nieuwste editie vind je meer dan 120 pagina’s aan tuin-inspiratie, handig onderverdeeld in verschillende thema’s: terras, overkapping, erfafscheiding en tuinbenodigdheden. Zo vind je nog makkelijker waar je naar op zoek bent.

 

Vol inspiratie en tips

De buitencatalogus van 2024 staat vol met handige tips voor de mooiste terrassen met vlonders, sierbestrating, kunstgras en grind. In dit magazine vind je daarnaast veel opties voor stijlvolle  overkappingen en erfafscheidingen. Ook laten we zien met welk tuingereedschap en andere benodigdheden je al die mooie tuinklussen het beste kunt klaren. Bekijk de tuincatalogus hier alvast online of ga naar jouw Logus-De Hoop vestiging voor een gedrukte versie.