09 apr 2024

Bouwcenter bundelt krachten met Ekoplus!

Per 1 mei 2024 slaat Bouwcenter de handen ineen met handelsbedrijf Ekoplus. De overname van Ekoplus door Bouwcenter markeert een belangrijke mijlpaal in onze gedeelde visie op duurzaamheid als een essentiële voorwaarde voor de toekomst van de bouwsector.

Het complete assortiment van Ekoplus, inclusief de producten van vooraanstaande merken zoals Gutex, Claytec, Graefix, en Pro-clima, wordt nu geïntegreerd in ons centrale magazijn en artikelbestanden. Dit zorgt niet alleen voor een verrijking van ons huidige aanbod, maar stelt ons ook in staat om op elkaar afgestemde systemen te leveren die onze klanten helpen bij het realiseren van hun groene bouwprojecten.

 

Emmanuel Laugs, de eigenaar van Ekoplus, geeft aan: “Deze samenwerking met Bouwcenter is een kans om onze passie voor duurzaam bouwen uit te bouwen, en een breder publiek te bereiken met onze ecologische bouwmaterialen.”

Lex Hemels, directeur van Veris/Bouwcenter zegt: “Wij zijn zeer verheugd om Ekoplus te verwelkomen in de Bouwcenter-familie en kijken uit naar de gezamenlijke inzet voor milieuvriendelijke oplossingen in de bouwsector.”

 

De overname zal gepaard gaan met een zorgvuldige overdracht van klanten van Ekoplus naar de Bouwcenter-bedrijven, waarbij de hoogwaardige service en productkwaliteit gewaarborgd zullen blijven. Daarnaast zullen de contacten en contracten van de toeleveranciers van Ekoplus op zorgvuldige wijze binnen Veris worden geïntegreerd.

Bouwcenter en Ekoplus kijken uit naar een toekomst waarin we samen een positieve impact kunnen maken op zowel het milieu als de tevredenheid van de klant. We zijn ervan overtuigd dat deze uitbreiding ons in staat zal stellen om onze klanten nog beter van dienst te zijn met hoogwaardige, duurzame bouw- en renovatieoplossingen.

Samen bouwen we aan een duurzamere toekomst!

 

Heb je vragen over de overname van Ekoplus of andere vragen gerelateerd aan duurzaamheid binnen Logus-De Hoop? Stel ze via onderstaande knop.